Miben segítek?

Komplex üzletviteli, vezetési és vállalatfejlesztési szemlélettel magyar kis- és középvállalkozóknak segítek munkafolyamataikat tisztázni, vizuálisan megjeleníteni, feladatkiosztási- és ellenőrzést támogató szoftver(eke)t bevezetni és helyesen alkalmazni. A vállalkozások operatív működtetéséhez szükséges szoftverek betanítását és a vállalatirányítási anyagok (pl folyamat-eljárási rendek, szabályzatok) elkészítését és ismertetését végzem. Kiegészítő tevékenységként személyiségfejlesztési szolgáltatásaimmal a szoftverek napi szintű használatát segítem a cég életébe implementálni.

Süle Vivien

Folyamatfejlesztési kivitelező

A magyar KKV szektorban hatalmas igény mutatkozik

az átlátható, jól határolt és informatikai rendszerrel megtámogatott üzletviteli rendszerekre, viszont különálló szoftverként ezek drágák és nem adnak megoldást a kis cégek egyedi problémáira, kevésbé testreszabhatók. Én olyan meglévő platformokat implementálok a vállalkozások életébe, melyek elérhető áron teszik növekedési pályára a cég teljesítményét.

CRM vagy ERP?

Mindenhol felmerül az igény egy bizonyos méret eléréskor arra, hogy automatizáljuk üzleti folyamatainkat. Ilyenkor választhatunk, hogy ERP (Enterprise Resource Planning) = Vállalat Információs Rendszert, vagy
CRM (Customer Relationship Management) = Ügyfélkapcsolat Kezelő Rendszert vezetünk be. Az ERP-k elsősorban a pénzügyi adatok tárolására kínálnak megoldást, a CRM-ek pedig az ügyfeleink adataira helyezik a hangsúlyt.

crm_erp

Értékesítési- és marketing automatizáció, kommunikáció, feladatok és projektek egy helyen!

A nevek és elérhetőségek tárolására szolgáló noteszok ideje lejárt, átlátható okos rendszert most!

Értékesítési- és marketingautomatizáció, kommunikáció, feladatok és projektek egy helyen!

Egy jól felépített CRM rendszer által minden vevődről megszerzett adatot és viselkedést automatikusan jegyezve sokkal megalapozottabb üzleti döntéseket hozhatsz. 

Mit mondanak, akikkel már volt szerencsém együtt dolgozni?

Q

Konzultáció megrendelésének menete

01. Először kitöltöd az itt látható jelentkezési űrlapot.

02. Felteszek néhány kérdést telefonon, vagy emailen, amik segítségével megfelelő minőségben fogok tudni felkészülni a konzultációra.

03. Miután véglegesítettük a konzultáció tartalmát, időpontot egyeztetünk.

04. Konzultálunk online, vagy igény szerint személyesen.